Poker Etiquette

CategoriesDraw Poker

Hyfs bör rektor vid bordet men tyvärr är det varje så ofta när du observera att artighet saknas. Nedan hittar du några tips som kommer att utföra du med artighet i spelet. Försök att kontrollera ditt språk. Jag tänker på svordomar vanan att många spelare har tyvärr det. Låtsas att du är på en familj semester med mormor, Morfar och alla små barnen sitter vid bordet. Hålla dina känslor under kontroll. Ta inte dina känslor på någon som bara gör sitt jobb eller någon du tävlar mot. Om du förlorar missbruka inte återförsäljarna. Det är inte deras fel om Lady Luck beslutat att överge dig. De är bara budbärare. Snälla, ”Skjut inte budbäraren”! eftersom den enda personen som är ansvarig för dina vinster eller förluster är du.

Vara hänsynsfull av resten av tabellen och inte reta någon med flit. Det är inte kul för de andra spelarna när de har att vänta för evigt för dig att fatta ett beslut. Ge inte dina kort tur, även om du inte längre intresserade av att vistas i tävling för potten. Det kan påverka öden en spelare över en annan när fältet förkortas och en spelare har ett svårt beslut att fatta. Det ger oftast en fördel att de spelare som sitter bredvid dig och som har ännu att göra deras lekar. Du kan se andra spelare vik, eller kalla tur, men vänligen inte göra det själv. Om du gör, kan du vara säker på att du kommer att dras av de andra spelarna för det. När kasta din hand, gör det på en låg nivå av flyg så att ingen annan spelare kan se vad du har kasseras. Visar dina kort, utom vid showdown, även utan dåliga avsikter är dålig etikett. Inte omedelbart kasta in dina kort om någon ropar efter en bättre hand. Dealern kommer att förklara vinnaren av handen.

Om du missade en bättre hand än du trodde du hade du bara kan vara vinnaren. Lämna dina kort i vanlig uppfattning alls tid, helst på bordet framför dig. Hålla dem mot din skjorta eller visar dem till ”railbird” vänner (se ordlista) är inte godkända beteende. Du bör alltid hålla dina marker i vanlig uppfattning vid alla tidpunkter. Kasta dina marker i den aktuella potten är oförskämd eftersom det gör det svårt för människor att se vad din insats. Stapla prydligt och vara hänsynsfull. Avstå från att kritisera andra spelares metoder standard av lek. Det är inte lämpligt att göra kommentarer om möjliga händer som spelas oavsett om du är i spelet eller inte. Detta kan avslöja information till andra spelare och ge dem en orättvis fördel eller nackdel. Avstå från en vadslagning handling som vika handen, tills åtgärden kommer till dig. Detta ger information till personer innan deras tur att agera. Glöm postmortems.

Det är irriterande för andra spelare att behöva Lyssna på diskussionen om vad som hände i den sista handen, eller även flera händer innan. Jämväl, vänligen inte känn att du har att berätta för alla vad din sista hand var och vad du skulle ha satsat om bara du hade stannat kvar i potten, vissa artiga människor kan simulera intresse, men få verkligen är. Kan inte hantera andra spelares marker eller kort. Spelare bör tala och hjälpa återförsäljare genom att dra uppmärksamhet till ett fel av mängden satsningen eller felaktig läsning av handen etc. Jämväl, spelare som ser som fel väg att göras, till exempel tilldelning potten till fel person, har en skyldighet att säga ifrån.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *