Pokervariationer

CategoriesDraw Poker

2 kort Manila detta spel spelas med en kortlek 32 (7 till ess). I alla manila spel kan esset användas endast som ett högt kort så om du vill använda detta kort för att bilda en stege du inte. Innan spelare kan ta emot alla kort måste de satsa en blind. Efter denna satsning görs de kommer bli tilldelad två kort med framsidan egen och dealern kommer också affären (en i taget) i mitten av tabellen fem kort med framsidan upp. Spelare är skyldiga att antingen satsa eller ‘Kontrollera’ på varje kort som öppnas.

Manila spel in en gräns på tre höjningar per runda, såvida inte det finns bara två spelare i spelet. På showdown spelarna använda sina två hålkort och tre korten från de fem gemensamma korten i mitten av bordet för att bilda en femkorts pokerhand. 3 kort Manila detta spel spelas med en kortlek med 32 kort precis som 2 kort manila endast att det ibland kan innehålla 6’s. Den andra skillnaden är att i detta spel även hur namnet antyder, varje spelare får 3 kort istället för 2 och på showdown spelarna använda två av sina tre hålkort med alla tre kort från de fem gemensamma korten bildar en femkorts pokerhand. Spelet spelas med 4 spelare som får 13 kort från en kortlek med 52 kort, kinesisk Poker (även benämnd ryska Poker). 13 korten varje spelare håller måste delas i tre separata bästa pokerhänder.

Dessa händer är känd som den ”Front” (gjord av bara 3 kort) ”, mellersta” (gjord av 5 kort), och ”tillbaka” (gjord av 5 kort). Om du spelar med alternativet surrender efter korten har delats ut (och spelarna har ordnat sina kort i dessa 3 händer), sedan väljer varje spelare att antingen spela eller kapitulera. Om de överlämnande, förlorar de 2 marker (eller punkter) till var och en av de andra spelarna. Om de spelar, är varje spelares 3 händer jämfört med de andra spelarnas händer. Varje hand som du vinner plockar upp 1 chip och den totala vinnaren plockar upp ett extra chip.

Du kan rotera ordningen på acceptera kapitulerar för varje spel. Chicago detta spel är precis som 7-card stud förutom att hög spaden i hålet delar plats. Rangordning av händer är standard poker med de fem bästa korten som används. Wild cards och femtal är variationerna. Jag är inte glad över denna variation eftersom du kan ha en stor hand och fortfarande har att dela potten med en goof som hade tur att få spader ess. Indiska Poker upp till 10 spelare kan spela detta spel. Den första dealen är ett kort till varje spelare, med en fin (vanligen $1) och spelaren är ute om han ser på sitt eget kort. Detta är hur du spelar spelet: varje spelare håller hans kortet upp så att alla andra kan se den. Sedan börjar med spelaren till vänster om dealern, vadslagning börjar. När satsningsrundan är ner med, varje spelare ser på sitt kort och vinnaren tar sin kruka. Affären roterar sedan till vänster. Spelet fortsätter i en kortlek.

Detta är i grunden en som har den högsta kortspelet, men inte veta vad ditt kort är kan driva dig galen, speciellt om det finns ingen gräns till potten. Höga kort reglerna i detta spel Ess-hög, två låg. Detta spel är roligt att spela och är ultimat bluffa. Försök att hålla masken när din vän fortsätter att öka medan han håller en 2 klubbar. Lowball i detta spel kan spela 3 till 7 spelare och varje spelare får fem kort. Spelet är precis som fem Mörkpoker utom du försöker få den sämsta handen. Rang av händerna är samma som standard version av poker förutom att den lägsta handen vinner. Detta är ett bra spel att bryta upp monotonin i vanlig poker.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *